Je zal het ongetwijfeld met ons eens zijn: mensen zijn het allerbelangrijkste kapitaal van een onderneming. Zonder goede medewerkers geen succes, zo eenvoudig is het. Minder eenvoudig is om deze medewerkers een kader te bieden dat hen elke dag opnieuw weer motiveert om het beste van zichzelf te geven. Maar laat nu net dat onze superpower zijn: met Wellbeing works(*) zorgen wij er voor dat mensen zich goed voelen op hun werk, zowel mentaal als lichamelijk.

Hoe doen we dat?
Wellbeing werkt, écht

Medewerkers die goed in hun vel en in hun hoofd zitten, zijn betere medewerkers en duwen de onderneming mee richting succes.

Wetenschappelijk onderbouwd

Gezondheid is een vak. We laten ons dagelijks adviseren, inspireren en ondersteunen door een team van specialisten en hun wetenschappelijke expertise in hun vakdomein.

Integrale aanpak

Een mens is een complex wezen en organisaties moeten oog hebben voor zowel zijn fysiek, mentaal als sociaal welzijn. Wellbeing works kijkt naar de hele mens én zijn omgeving, en werkt dus zowel op persoonlijk niveau als op organisatie niveau. 

Praktische programma’s

We bouwen werkbare en praktische programma’s op maat van de wensen en noden van elke organisatie. De deelnemers kunnen meteen aan de slag, waardoor het effect van het programma ook snel zichtbaar wordt in de organisatie.

(*)Wellbeing works is een onderdeel van B-Tonic, een dochteronderneming van Baloise Insurance. B-Tonic is geen verzekeringsmaatschappij.