Meten is weten. We willen allemaal dat onze medewerkers de meest gezonde en energieke versie van zichzelf zijn. Het is echter niet zo eenvoudig om te weten waar nu net de ‘groeimarge’ zit. Om een juist zicht te krijgen op de lichamelijk, mentale en professionele conditie van je team en/of organisatie vind je hier snelle en handige tests of scans die je daar een heel eind mee op weg helpen.
human capital scan
Human Capital Scan

Hoe scoort mijn menselijk kapitaal? Wat geeft mijn medewerkers energie en wat bezorgt hen met name stress? Hoe worden mijn medewerkers fysiek en mentaal sterker? Wat werkt motiverend en leidt tot goede en betere werkresultaten? Welke weg leidt tot betere zelfontplooiing en -ontwikkeling?

leeftijdstest
Leeftijdstest

‘Je bent zo oud als je je voelt’, zegt de boutade. Maar hoe oud is dat dan juist? De unieke Wellbeing works leeftijdstest meet bij je medewerkers de impact van hun levensstijl op hun biologische leeftijd. Een snelle en handige manier om een idee te krijgen van hoe het met de lichamelijke en mentale gezondheid van je team gesteld is.

gwg header nl
Good Work Goals

Hoe gezond is jouw bedrijf? Met de 10 Goed Werk-Doelstellingen adviseren we bedrijven in het creëren van werkomgevingen die goede medewerkers waarderen en goede samenlevingen ondersteunen. We dragen de boodschap uit dat het centraal stellen van de mens essentieel is voor de gezondheid van economie, maatschappij en milieu.