23 oktober : Uitreiking van de Trends Impact Awards 2024

19 juni, 2024

Onderwerpen:

Whitepaper: Wat maakt dat een absenteïsme-interventie werkt?

Download de whitepaper: ‘Wat maakt dat absenteïsme-interventie werkt?’ Ja, graag! Bedrijfscultuur en leadership zijn twee belangrijke hefbomen naar succesvolle en duurzame re-integratie België telt 500.000...

Ontdek de derde editie van de Trends Impact Awards 2024

Binnenkort vindt de derde editie van de Trends Impact Awards plaats, een prestigieuze erkenning op het gebied van duurzaamheid georganiseerd door Trends in samenwerking met PwC en Antwerp Management School.
Dit jaar worden de awards uitgereikt in acht categorieën: ecologie, circulaire economie, diversiteit & inclusie, technologie, welzijn, klimaat & energie, mobiliteit en veerkrachtige economie.

Details van het Event:

  • Datum: Woensdag 23 oktober 2024
  • Locatie: Brussel

Agenda:

  • 18:00 Ontvangst & netwerkmoment
  • 19:00 Academisch programma met de uitreiking van de Trends Impact Awards 2024
  • 20:30 Galadiner aan tafels van 10 personen
  • 22:00 Open bar & netwerkmogelijkheden

 

TrendsImpact Labels Nomines Wellbeing 24B Tonic

We zijn enthousiast over deelname aan de Trends Impact Awards 2024, waar we onze inzet voor duurzaamheid en welzijn presenteren. Ons project is geselecteerd door de jury en volgt een Maturity Assessment en presentatie voor juryleden, inclusief Trends-journalisten, vertegenwoordigers van PwC, AMS en duurzaamheidsexperts.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens dit bijzondere evenement op 23 oktober, waar de ‘Most Sustainable Company’ zal worden benoemd. We kijken ernaar uit om onze bijdrage te delen en te vieren tijdens deze inspirerende avond. Mis het niet!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

annelies theunissen

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

5 juni, 2024

In 2024 is duurzame HR niet langer een keuze, maar een strategische noodzaak. Bedrijven die duurzaamheid omarmen, versterken hun concurrentiepositie

24 mei, 2024

Veel ondernemingen zijn verplicht een CSRD-rapportering voor te leggen over boekjaar 2024. Is jouw onderneming al voorbereid op duurzame rapportage en welzijn?

22 mei, 2024

“Putting the Social in ESG” We zijn verheugd om ons komende evenement aan te kondigen, gericht op het belang van sociale factoren in een succesvolle...

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl