logo-btonic-cobranding

Bedankt voor je interesse in het B-Balanced-programma

Er zijn maar 200 plaatsen beschikbaar.  Ben je bij de gelukkigen, dan kun je hieronder het inschrijvingsformulier invullen.

Waar en wanneer vindt B-Balanced plaats? Het B-Balanced-programma kan je digitaal raadplegen. Zo hoef je je niet te verplaatsen om alle workshops bij te wonen. Alle sessies worden opgenomen en beschikbaar gemaakt op ons wellbeingplatform, zodat je alle tips en inzichten ten alle tijde (opnieuw) kan raadplegen. Op 7 maart gaan we van start met het B-Balanced-programma.

Verschijnt er geen inschrijvingsformulier dan zijn alle plaatsen helaas bezet. Klik op onderstaande link en schrijf je in op de wachtlijst. We zullen je verwittigen als er een plaats vrijkomt.

Maak je online afspraak

Met de werkbaarheidscheque kan je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van € 10.000.

Vraag hier je werkbaarheidscheque aan