B-Tonic helpt jouw onderneming een duurzaam welzijnsbeleid uit te bouwen aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde scans en tests. Door advies en opleiding ondersteunen we jou in het verbeteren en optimaliseren van het bedrijfsklimaat. Laat je hiervoor subsidiëren met de kmo-portefeuille.

Waarom kmo-portefeuille?

De Vlaamse Overheid betaalt tot 30% van je advies of opleidingen. De aanvraag gebeurt volledig online. Om deze subsidie te kunnen verzilveren, moet je je eerst registreren en vervolgens een bedrag storten in jouw (elektronische) kmo-portefeuille via deze link. Heb je hierover praktische vragen? Bel gratis het nummer 1700.

Hoeveel subsidie kan je onderneming verzilveren?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van jouw onderneming.

  • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal € 7.500 steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 20% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal € 7.500 steun per jaar.

B-Tonic is een geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille, de werkbaarheidscheque en beschikt over het kwaliteitsregistratie label WSE.

Registratienummers B-Tonic DV.A243403 – DV.O243402 – KDB000001929.

WSE kwaliteitsregistratie staand
kmo logo

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod,
neem dan zeker contact met ons op.

Siviglia Berto
Managing Director

+32 (0)3 247 53 19
siviglia.berto@baloise.be

Ellen Van den Branden
Activatie & Business Development

+32 (0) 477 66 66 73
ellen.van_den_branden@baloise.be