Moving Lives

Wij nemen wellbeing binnen organisaties zeer serieus. Daarom laten we ons dagelijks adviseren, inspireren en ondersteunen door organisaties waarvan we weten dat ze de autoriteit zijn in hun vakdomein. Deze structurele partnerships zorgen voor de wetenschappelijke grond waarop B-Tonic kan groeien en bloeien. 

Moving Lives is een digitaal community platform dat individuen, bedrijven en non-profit organisaties verbindt via fysieke beweging.
px KU Leuven logo
De KU Leuven Stories en het KU Leuven-magazine Sonar weerspiegelen de enorme reikwijdte van de onderzoeksterreinen die onze academici verkennen. Het is uw bron voor diepgravende verhalen over het werk van onze onderzoekers, en over baanbrekende inzichten en belangwekkende ontdekkingen die onze kijk op de wereld veranderen. Het magazine toont ook de mensen en plekken die de universiteit zo bijzonder maken.
Logo Prana Vector tekst donker grijs
Prana Mental Excellence is reeds meer dan 25 jaar expert op vlak van mentaal en emotioneel welzijn, communicatie en teamwork. Chronische stress laat mensen onderpresteren en creëert een ongezonde werksfeer. Via diverse online en offline trainingen, workshops, inspiratie sessies en persoonlijke coaching leren we uw medewerkers om beter om te gaan met de uitdagingen van het leven. Herstel van de energiebalans, beter slapen, betere concentratie, leren relativeren, creatief en oplossingsgericht leren denken, efficiënter werken en stapsgewijs zijn doelen leren bereiken zijn de ingrediënten voor gelukkiger en beter functionerende medewerkers. Maar ook verschillende communicatiestijlen leren toepassen en dit in tijden van veranderingen zorgt voor betere resultaten.
destination logo
Zorg voor je medewerkers en zij zullen voor je bedrijf zorgen. Wil je de teamspirit bij je medewerkers aanwakkeren en zo hun betrokkenheid en motivatie vergroten? Daag je teamleden uit en motiveer hen. Destination biedt complete pakketten aan, inclusief reis en verblijf, waarbij zakelijke en (sportieve) activiteiten worden gecombineerd. Als one-stop-shop ontzorgt Destination je van alle praktische details en staat het tot in de kleinste details garant voor een vlekkeloze organisatie, van boeking tot onthaal.
POBOS, toonaangevend adviescentrum voor welzijnszorg, organiseert adequate hulp na schokkende gebeurtenissen en bij psychosociale problemen. Dankzij een nationaal netwerk van erkende klinisch psychologen en professionele maatschappelijk werkers, biedt POBOS een uniek aanbod van diensten aan met als doel het welzijn van mensen op de werkvloer en in de privésfeer te verbeteren. Onze missie: ‘psychosociale eerstelijnsbegeleiding op een laagdrempelige en toegankelijke manier aanbieden aan een zo breed mogelijk publiek’.
Antwerp Management School is al 60 jaar koploper op het vlak van innovatie, transformatie, ondernemerschap en ecosystemen met aandacht voor mens en maatschappij. In die 60 jaar is hun ambitie niet veranderd. Hun slagzin vat samen waar ze voor staan: ‘Opening minds to impact the world’, waarbij ze blijven inzetten op hun drie kernwaarden: een global mindset, maatschappelijk bewustzijn en kritische reflectie.
Baloise Logo
B-Tonic is een initiatief van Baloise Insurance. Dingen verzekeren, is al meer dan 150 jaar onze kernactiviteit. Onze belangrijkste dienst? Een zeker gevoel. De garantie op bescherming, wat er ook gebeurt. Op exact dezelfde manier helpen we jou om jezelf te beschermen. Engageer jij je om gezond te leven en om te investeren in lichaam en geest, dan zijn wij een goede partner om samen met jou de juiste stappen te zetten. Wie als werkgever zo’n kansen geeft aan zijn medewerkers, is een werkgever met een grote plus.
Energy Lab wil iedereen motiveren om bewust te kiezen voor een gezonde, actieve en fitte levensstijl. Ze helpen jou om meer en beter te bewegen, en ook mentaal sterk in het leven te staan. Energy Lab ondersteunt ons met hun corporate wellbeing services om een geïntegreerd en duurzaam gezondheidsbeleid uit te bouwen, ondersteund door unieke online en offline activaties, interactieve workshops, inspirerende keynotes en gevarieerde sport events. Zowel een gezonde geest als een gezond lichaam zijn nodig om ook op de werkvloer optimaal te presteren, vandaar dat Energy Lab als missie heeft om samen met bedrijven en medewerkers om een holistisch en duurzaam gezondheidsbeleid uit te bouwen.
Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Investeren in hun welzijn en groei creëert een opwaartse spiraal en zet je organisatie op de kaart van de toekomst. Better Minds at Work wil je partner zijn in deze positieve beweging en je ondersteunen in het waarmaken van je ambities. Via professioneel advies, training, inspiratiesessies en (executive) coaching zetten we volop in op wat essentieel is voor het succes van jouw organisatie. Denk aan: beleid en strategie, welzijn, vitaliteit en bevlogenheid, talent- en competentieontwikkeling, klantgerichtheid en productiviteit.

Ben je geïnteresseerd in een partnership, neem dan zeker contact met ons op.

Siviglia Berto
Managing Director

+32 (0)3 247 53 19
siviglia.berto@baloise.be

Wil je deel uitmaken van de community?
Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.