Wellbeing en duurzaamheid gaan hand in hand.

B-Tonic helpt bedrijven om de SDG’s (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties tegen 2030 te implementeren en een duurzaam welzijnsbeleid uit te rollen met het oog op een grotere betrokkenheid tussen de verschillende stakeholders, ondernemers, management en medewerkers.

De 10 Goed Werk Doelstellingen volgen het VN-standpunt dat goed werk een cruciale voorwaarde is voor het bereiken van veel van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s).

B-Tonic gebruikt met zijn online welzijnsplatform wellbeingworks.be de Goed Werk Doelstellingen als kapstok voor de wellbeing-programma’s die het op maat maakt.

Met de 10 Goed Werk-Doelstellingen adviseren we bedrijven in het creëren van werkomgevingen die goede medewerkers waarderen en goede samenlevingen ondersteunen. We dragen de boodschap uit dat het centraal stellen van de mens essentieel is voor de gezondheid van economie, maatschappij en milieu. De doelstellingen benadrukken dat het zorgen voor goede werkomgevingen een aantoonbare verantwoordelijkheid is, niet alleen in tijden van stabiliteit en welvaart, maar ook in tijden van crisis en herstel zoals deze die de wereld nu doormaakt als gevolg van de COVID-pandemie.

Good work goals

Wil je deel uitmaken van de community?
Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.