Co-branded-Baloise-B-Tonic-logo-1024x186

Welkom

Een dierbare verliezen kan behoorlijk pijnlijk zijn. Je weet vaak niet waar te beginnen. Daarom is hulp zoeken een mooie eerste stap.

Baloise Insurance wil je alvast op weg helpen in de verwerking van je verdriet.

Momenteel is er een nieuw begeleidingsprogramma in de maak.

We wensen je veel sterkte.

Portrait-of-man-looking-out-of-window-2-768x512
Girl-sleeping-on-couch-with-her-Golden-Retriever-dog-1-768x512

Hoe rauw is rouw

De dood en afscheid zijn zaken die we ver buiten ons leven proberen te houden en waar we angstig over zijn. In deze podcast ‘Hoe rauw is rouw?’, gemaakt in opdracht van KU Leuven Sonoor wil Manu Keirse thema’s als de dood, verdriet en rouwen bespreekbaar maken in heldere en duidelijke taal. Want ze horen nu eenmaal bij het leven en leren ons ook iets heel moois. Professor Keirse: ‘Mocht ik minister van Onderwijs zijn, werd ‘omgaan met verlies’ een verplicht vak op school. Want leren over verdiet is leren over liefde en verbondenheid, en dus heel belangrijk.’

Verlies in je omgeving

Als je medewerker een dierbare verliest, komt zijn/haar wereld tot stilstand. Ook een confrontatie met de dood van een eigen medewerker laat je bedrijf niet onberoerd.

Een rouwproces is heftig. Er is geen vast stappenplan: rouwen gaat gepaard met vallen en opstaan. Een helpende hand die de nodige steun en richting geeft, is dus zeker welkom. Onze rouwbegeleiders staan klaar met professioneel advies om de nabestaande te ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Kan een medewerker persoonlijke hulp gebruiken? Of is er nood aan groepsbegeleiding?
Thoughtful-young-woman-looking-away-while-sitting-with-smart-phone-in-bedroom-1-768x512
Girl-sleeping-on-couch-with-her-Golden-Retriever-dog-1-768x512

Over B-Tonic, het gezondheidsplatform van Baloise Insurance.

Met B-Tonic inspireren en ondersteunen we jou om voldoende aandacht te besteden aan je fysiek en mentaal welzijn. Ook wanneer je je net iets minder goed in je vel voelt.

Waarom ondersteunt Baloise Insurance jouw welzijn? Simpel. Omdat we niet alleen een verzekeringsmaatschappij zijn, maar ook een gezondheidsmaatschappij, met engagement voor je gezondheid en welzijn.

© B-Tonic. Alle rechten voorbehouden. BE 0725.847.436. B-Tonic is geen verzekeringsmaatschappij, maar een dochteronderneming van Baloise Insurance.

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl