Moodchecker

Meer weten over de Moodchecker?

Meet de temperatuur van je bedrijf of afdeling

Hoe is het met de stemming, de motivatie en de drive van je medewerkers gesteld? Het is belangrijk om op gezette tijden de ‘temperatuur’ binnen je bedrijf of afdeling te meten. De Moodchecker is hier een uitstekend hulpmiddel voor. Aan de hand van een anonieme vragenlijst, beoordeling of enquête peilt de Moodchecker naar hoe je medewerkers zich voelen.

Dit is belangrijk voor een teamleider omdat het hem of haar inzicht geeft in de emotionele en mentale toestand van het team, waardoor hij of zij beter kan reageren op eventuele uitdagingen en problemen. Een goed functionerend team is belangrijk voor het bereiken van doelen en het realiseren van succes, dus het is van belang dat de teamleider de stemming en motivatie van het team in de gaten houdt en waar nodig actie onderneemt. De Moodchecker brengt al deze belangrijke data overzichtelijk in kaart.

Asset 14

Ja, ik wil graag meer informatie over de Moodchecker!

trendrapport2024

Nieuw Trendrapport 2024 ‘Wellbeing & Sustainability’

Het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen

Lees nu meer over de laatste trends

Maak je online afspraak

Met de werkbaarheidscheque kan je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van € 9.000.

De laatste dag waarop je aanvragen voor de maatregel van de werkbaarheidscheque kan indienen is 31 juli 2024
De einddatum waarop er prestaties kunnen verricht worden is 31 augustus 2024. Meer weten over de werkbaarheidscheque?