Partners

Ons eco-systeem

Wij nemen wellbeing binnen organisaties zeer serieus. Daarom laten we ons dagelijks adviseren, inspireren en ondersteunen door organisaties waarvan we weten dat ze de autoriteit zijn in hun vakdomein. Deze structurele partnerships zorgen voor de wetenschappelijke grond waarop B-Tonic kan groeien en bloeien. 

ams-logo-overzicht

Antwerp Management School is al 60 jaar koploper op het vlak van innovatie, transformatie, ondernemerschap en ecosystemen met aandacht voor mens en maatschappij. In die 60 jaar is hun ambitie niet veranderd. Hun slagzin vat samen waar ze voor staan: ‘Opening minds to impact the world’, waarbij ze blijven inzetten op hun drie kernwaarden: een global mindset, maatschappelijk bewustzijn en kritische reflectie.

ku-leuven-logo-overzicht

De KU Leuven Stories en het KU Leuven-magazine Sonar weerspiegelen de enorme reikwijdte van de onderzoeksterreinen die onze academici verkennen. Het is uw bron voor diepgravende verhalen over het werk van onze onderzoekers, en over baanbrekende inzichten en belangwekkende ontdekkingen die onze kijk op de wereld veranderen. Het magazine toont ook de mensen en plekken die de universiteit zo bijzonder maken.

the shift

The Shift brengt zowel bedrijven, als NGO’s, academische instellingen en andere maatschappelijke actoren uit verschillende sectoren samen. Samen met andere leden hebben we één doel gemeenschappelijk: samen actief streven naar een duurzamere economie en samenleving.

federgon

Federgon is de federatie van alle sectoren actief op het vlak van het optimaal aanwenden van het Menselijk Kapitaal – Human Capital. Als federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners. vertegenwoordigen zij de federale en regionale belangen van hun leden. Federgon staat voor kwaliteit en professionalisme.

baloise-logo-overzicht

B-Tonic is een initiatief van Baloise Insurance. Dingen verzekeren, is al meer dan 150 jaar onze kernactiviteit. Onze belangrijkste dienst? Een zeker gevoel. De garantie op bescherming, wat er ook gebeurt. Op exact dezelfde manier helpen we jou om jezelf te beschermen. Engageer jij je om gezond te leven en om te investeren in lichaam en geest, dan zijn wij een goede partner om samen met jou de juiste stappen te zetten. Wie als werkgever zo’n kansen geeft aan zijn medewerkers, is een werkgever met een grote plus.

app logo

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, is het grootste en meest dynamische ondernemersnetwerk in Vlaanderen. Dankzij de lokale Voka – Kamers van Koophandel staan ze ook dicht bij de ondernemers en weten ze als geen ander wat er bij hen leeft. Ze vertegenwoordigen de belangen van ondernemingen tot op het hoogste niveau. Al hun leden samen zijn goed voor 65% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

utopia logo

Al meer dan drie decennia leidt Utopia Events de weg in het organiseren van duurzame evenementen. Met een diepe toewijding aan authenticiteit, creativiteit, en een uitzonderlijke klantbeleving, transformeren zij elk event in een betekenisvolle ervaring. Hun evenementen zijn ontworpen om engagement te stimuleren, relaties te bouwen en een positieve impact te maken op zowel merken als de gemeenschap. Utopia Events staat synoniem voor duurzame innovatie, het bewijzen dat verantwoorde evenementen ook sprankelend en onvergetelijk kunnen zijn.

destination-logo-overzicht

Zorg voor je medewerkers en zij zullen voor je bedrijf zorgen. Wil je de teamspirit bij je medewerkers aanwakkeren en zo hun betrokkenheid en motivatie vergroten? Daag je teamleden uit en motiveer hen. Destination biedt complete pakketten aan, inclusief reis en verblijf, waarbij zakelijke en (sportieve) activiteiten worden gecombineerd. Als one-stop-shop ontzorgt Destination je van alle praktische details en staat het tot in de kleinste details garant voor een vlekkeloze organisatie, van boeking tot onthaal.

Ben je geïnteresseerd in een partnership, neem dan zeker contact met ons op.

annelies theunissen

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl