Whitepaper
Hybride werken 4.0

Download de whitepaper
Hybride werken 4.0

Medewerkers met een hoge mate van hybride werk lopen minder risico op een burn-out

Hybride werken is here to stay en dat is goed nieuws, zowel voor de onderneming als de medewerker. Maar hoe gaan we die nieuwe manier van werken succesvol en duurzaam implementeren?  B-Tonic schreef in samenwerking met Federgon, de federatie van de HR-dienstverleners en het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) een whitepaper dat hiervoor een concreet kader wil bieden.

Studies tonen aan dat wie hybride werkt minder kans loopt op een burn-out en meer plezier in zijn werk beleeft. Dit betekent dat hybride werken mogelijkheden biedt voor bedrijven om het welzijn, en zo ook de productiviteit, van hun medewerkers te vergroten.

Hoe je de nieuwe manier van werken succesvol en duurzaam kan implementeren kan je lezen in de whitepaper Hybride werken 4.0.

Asset 17

Ja, ik wil gratis de ‘Whitepaper Hybride werken 4.0​’ downloaden

trendrapport2024

Nieuw Trendrapport 2024 ‘Wellbeing & Sustainability’

Het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen

Lees nu meer over de laatste trends

Maak je online afspraak

Met de werkbaarheidscheque kan je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van € 9.000.

De laatste dag waarop je aanvragen voor de maatregel van de werkbaarheidscheque kan indienen is 31 juli 2024
De einddatum waarop er prestaties kunnen verricht worden is 31 augustus 2024. Meer weten over de werkbaarheidscheque?