KMO Portefeuille

Geregistreerd dienst-verlener KMO-portefeuille

Voor projecten met de kmo-portefeuille advies zal de focus liggen op betere productiviteit, minder ziekteverzuim, lagere werkdruk, minder personeelsverloop, betere efficiëntie, …

Voor projecten met de kmo-portefeuille opleiding wil B-Tonic ook bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van de individuele professionals en teams binnen een bedrijf door middel van opleidingen. Hier wordt ingezet op een opleiding voor leidinggevenden (managers, consultants, experts, ondernemers, werkgevers) met tips rond communicatie, verbinding, leiderschapsstijl, conflicten en teamwerking. Er worden tools aangereikt om je zelfbewustzijn aan te scherpen en te gebruiken bij onzekerheid, waardoor je jezelf als leidinggevende opnieuw kan uitvinden.

Het beschikbaar budget voor de maatregel van de werkbaarheidscheque en de verhoging KMO-Portefeuille voor het jaar 2024 bedraagt € 3 miljoen. Wees er dus snel bij!

KMO-portefeuille dienstverlener

B-Tonic helpt jouw onderneming een duurzaam welzijnsbeleid uit te bouwen aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde scans en tests. Door advies en opleiding ondersteunen we jou in het verbeteren en optimaliseren van het bedrijfsklimaat. Laat je hiervoor subsidiëren met de kmo-portefeuille.

Waarom kmo-portefeuille?

De Vlaamse Overheid betaalt tot 30% van je advies of opleidingen. De aanvraag gebeurt volledig online. Om deze subsidie te kunnen verzilveren, moet je je eerst registreren en vervolgens een bedrag storten in jouw (elektronische) kmo-portefeuille via deze link. Heb je hierover praktische vragen? Bel gratis het nummer 1700.

Hoeveel subsidie kan je onderneming verzilveren?

Hoeveel steun je ontvangt, is afhankelijk van de grootte van jouw onderneming.

  • Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal € 7.500 steun per jaar.
  • Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 20% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal € 7.500 steun per jaar.

B-Tonic is een geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille, de werkbaarheidscheque en beschikt over het kwaliteitsregistratie label WSE.

Registratienummers B-Tonic DV.A243403 – DV.O243402 – KDB000001929.

kmo logo

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert