B-Fit: de eerste stap naar een actiever leven van jouw medewerkers

Plan vandaag nog een B-Fit sessie voor jouw team!

Onderzoek wijst uit dat medewerkers die fysiek fit zijn, niet alleen productiever zijn, maar ook minder vaak ziek worden en over het algemeen gelukkiger zijn. Gezonde en fitte medewerkers zijn immers gemotiveerder, hebben meer energie en dragen bij aan een positieve werkomgeving.

B-Fit: jouw tool voor succes

Wil je weten of jouw team klaar is om de uitdagingen van de moderne werkomgeving aan te gaan? Ontdek het met B-Fit, een laagdrempelige en krachtige manier om de fysieke fitheid van jouw team te meten en te verbeteren.

B-Fit biedt jouw medewerkers inzicht in hun fysieke gezondheid en vat de resultaten samen in een helder rapport. Vervolgens krijgen ze een persoonlijk bewegings- of trainingsplan dat hun doelen haalbaar maakt. Deze op maat gemaakte ondersteuning is essentieel in de strijd tegen de groeiende gezondheidsproblemen en werkt ook preventief. Het geeft jouw medewerkers een eerste inzicht in hun gezondheid, wat hen de motivatie geeft om actief aan hun fysieke fitheid te werken, gesteund door deskundig advies.

loper b fit

Wat kun je verwachten?

 • B-Fit voor jouw team: Of je nu een klein team hebt of een grote organisatie, we komen bij jou op kantoor om jouw medewerkers te screenen, vanaf 10 medewerkers.
 • Wetenschappelijk onderbouwde test: Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten in fysieke fitheid en gezondheid, wat zorgt voor betrouwbare en nauwkeurige resultaten.
 • Individuele rapportage en persoonlijk advies: Na de test ontvangt elke medewerker een persoonlijk rapport met sterke punten en aandachtspunten, inclusief advies gebaseerd op hun specifieke behoeften en uitdagingen, zodat ze meteen aan de slag kunnen.

Hoe werkt het?

 1. Plan B-Fit: Plan de test op een moment dat het jouw organisatie het beste uitkomt.
 2. Activeer medewerkers en nodig ze uit: Stimuleer jouw medewerkers om deel te nemen en verstuur uitnodigingen zodat ze het optimaal kunnen inplannen in hun werkagenda.
 3. Deelname: Laat je teamleden de test uitvoeren om hun fysieke fitheid te meten. Dit duurt ongeveer een uur.
 4. Rapport en advies: Elke medewerker ontvangt na 2 weken een persoonlijk rapport en een op maat gemaakt plan om hun fysieke fitheid te verbeteren.

B-Fit in detail

 • Begin met een individueel intakegesprek om de coach te leren kennen.
 • Vervolg met een analyse van de lichaamssamenstelling, lenigheids-, kracht- en evenwichtstesten, en een uithoudingsproef om het uithoudingsvermogen te meten.
 • Sluit af met een persoonlijk gesprek met de coach om specifieke doelen en behoeften te bespreken.
 • Na 2 weken krijg je toegang tot een online trainingsplatform met jouw individuele testresultaten en een op maat gemaakt trainingsschema, waarbij de coach je gedurende 12 weken regelmatig nuttige tips en aanmoedigingen geeft om zelf aan de slag te gaan en gemotiveerd te blijven.

Plan je afspraak met onze expert

Plan vandaag nog een B-Fit en ontdek hoe je de fysieke fitheid van jouw team kunt verbeteren voor een gezondere en productievere werkomgeving.

Enkele van onze klanten

Wil je kennismaken?
Plan een afspraak!

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl