Consultancy

Bestel nu de Resilience Scan en zet de eerste stap naar een veerkrachtiger team.

Waarom mentaal welzijn op het werk topprioriteit moet zijn?

Onderzoek toont aan dat 60 % meer medewerkers vandaag op de rand van een burn-out staan dan voor corona. Van hen loopt maar liefst 1 op 3 een (hoog) risico om binnenkort uit te vallen. De Resilience Scan peilt hoe het met het mentaal welzijn en de veerkracht van je medewerkers gesteld is en vat de resultaten samen in een overzichtelijk rapport. Dit is een belangrijke tool in de strijd met wat gezondheidswatchers ‘de nieuwe pandemie’ noemen. 

Voor hr-managers, leidinggevenden en ondernemers wordt het mentaal welzijn van hun medewerkers dé absolute topprioriteit van de komende jaren. De reden ligt voor de hand: gelukkige en gezonde medewerkers zijn tenslotte meer gemotiveerd en vallen minder snel uit.

Is jouw team klaar om de uitdagingen van de moderne werkwereld aan te gaan? Ontdek het met de Veerkrachtscan (Resilience assessment tool). Een handige tool om de veerkracht van jouw team te meten én te versterken.

pexels fox 1595387

Waarom deze Resilience Scan?

De werkomgeving van nu verandert steeds en vraagt veel van de medewerkers. Veerkracht is in zo’n omgeving essentieel. Het helpt teamleden om stress te beheersen, zich aan te passen aan veranderingen en enthousiast en gefocust te blijven werken. Met deze scan kan jij de veerkracht van je teamleden begrijpen én verbeteren. Dat leidt tot een gezondere en productievere werkomgeving.

Wat mag je verwachten?

  • Resilience Scan voor onbeperkt aantal deelnemers: Of je nu een klein team hebt of een hele organisatie wil analyseren, deze Resilience Scan kan aan al jouw behoeften voldoen.
  • Wetenschappelijk onderbouwde scan: Deze scan is gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten in mentale veerkracht en psychologie, wat zorgt voor betrouwbare en nauwkeurige resultaten.
  • Voorbeelduitnodiging voor jouw team: Zo kan je teamleden of collega’s eenvoudig uitnodigen om deel te nemen aan deze scan.
  • Rapportering en advies op maat: Na het invullen van de scan ontvang je gedetailleerde rapporten van jouw team of organisatie die de sterke punten en aandachtspunten van je team blootleggen. Bovendien bieden we persoonlijk advies om de veerkracht van je team te verbeteren, gebaseerd op de specifieke behoeften en uitdagingen van medewerkers. Zo kan je meteen aan de slag.

Hoe werkt het?

  1. Bestel hier de Resilience Scan voor slechts €249 (excl BTW).
  2. Je ontvangt een unieke link naar de Resilience Scan voor jouw team/organisatie
  3. Ook ontvang je een link met een voorbeeld van een uitnodiging voor teamleden om deel te nemen aan deze scan
  4. Laat je teamleden binnen 14 dagen de scan invullen. Het neemt slechts enkele minuten in beslag!
  5. Ontvang na 3 weken een wetenschappelijk onderbouwd rapport en deskundig advies om de veerkracht van je team te versterken.

Klaar om de veerkracht van jouw team in kaart te brengen?

Doe vandaag nog de Resilience Scan en investeer in een veerkrachtiger, gezonder en productiever team. Samen bouwen we aan een betere werkomgeving voor iedereen.

En zet de eerste stap naar een veerkrachtiger team!

Enkele van onze klanten