Bio Age Scan

Doe de Bio Age-scan

Hoe gaat het met je medewerkers?

Gelukkige en gemotiveerde teams zijn de motor van elk succesvol bedrijf. Dankzij onze unieke B-Tonic leeftijdsscan hou je als hr-verantwoordelijke, leidinggevende of ondernemer de vinger aan de pols van de gezondheid van je medewerkers, met een grote focus op veerkracht en mentaal welzijn.
 
Deze vragenlijst, deskundig opgesteld door onze experts, meet concreet hoe groot de impact van onze levensstijl is op onze biologische leeftijd. Het is dus een snelle en handige tool dat je een concreet zicht geeft op het welzijn van je bedrijf. Na afloop van de test ontvang je een uitgebreid rapport dat weergeeft hoe het met je medewerkers gesteld is en welke aandachtspunten gesignaliseerd werden.
 

Onze leeftijdstest is gebaseerd op rapporten en adviezen van de WHO enerzijds en op basis van actuele wetenschappelijke literatuur anderzijds. Elke parameter werd zorgvuldig onderzocht en wetenschappelijk gevalideerd. Dit geeft gebruikers een realistisch beeld over hoe hun gedrag impact heeft op hun biologische leeftijd. Deze tool is louter voor screening bedoeld en is geen diagnostische test. Voor een grondige diagnose is extra onderzoek door een arts vereist. 

agescan

Ja, ik wil graag de Bio Age-scan doen