27 mei 2024 -AMS Event Wellbeing Works

12 februari, 2024

Onderwerpen:

SDG: Key Takeaways

SDG’s: dit moet je weten Meer weten over de impact van de SDG’s? Ja, graag! 17 SDG-hefbomen voor duurzame groei De SDG’s kunnen worden ingezet...

Wellbeing Works 2.0: onderzoek ontmoet praktijk

Na een jaar van grondig onderzoek is is gebleken dat de rol van leidinggevenden cruciaal is voor het welzijn op het werk. Geïnspireerd door deze cruciale bevinding, streeft AMS (Antwerp Management School) ernaar om organisaties de unieke kans te bieden om inzichten te delen. Wil jij rechtstreeks afstemmen met AMS onderzoekers en actief deelnemen aan ons lopende onderzoek? Kom dan naar het Wellbeing Works Event! Dit met het uiteindelijke doel om het welzijn op de werkvloer en de invloedrijke rol van leidinggevenden binnen dit domein te versterken. 

Op 27 mei hebben we het genoegen je uit te nodigen om deel uit te maken van deze baanbrekende beweging tijdens het “Wellbeing Works” evenement. Laat je inspireren en werk samen met ons aan een toekomst waarin het welzijn op het werk centraal staat. Waar welzijn door sterk en betrokken leiderschap voorop staat.

Pionierend samenwerken rond het thema: Wellbeing Works

Wat maakt Wellbeing Works zo uniek? Het is het resultaat van een fascinerende samenwerking tussen vooraanstaande onderzoekers en de industrie. Onderzoekers Eva Geluk en Kathleen Vangronsvelt van Antwerp Management School hebben hun krachten gebundeld samen met B-Tonic en Bpost, om de grenzen van welzijnsinnovatie te verleggen. Daarom heeft deze driejarige onderzoekssamenwerking één cruciale missie: het creëren van kennis en evidenced-based oplossingen voor organisaties en hun stakeholders.

Wat staat er op het programma:

  • 15:30 Registratie: De kickoff van een middag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden.
  • 16:00 Start: Een hartelijke opening en een introductie in de wereld van welzijnsonderzoek door AMS.
  • 16:00 – 17:10 Interactieve Presentatie: Laat je meeslepen door Eva Geluk en Kathleen Vangronsvelt. Zij delen diepgaande inzichten delen uit hun onderzoek met Bpost en B-Tonic.
  • 17:10 – 17:50 Panelgesprek: Discussieer mee met experts over de toekomstige paden van welzijn in organisaties.
  • 17:50 – 18:00 Nabeschouwing: Reflecteer samen met de stuurgroep partners op de inzichten van de dag.
  • 18:00 Receptie: Eindig de dag met een drankje en leg waardevolle connecties.

Waarom dit evenement onmisbaar is
Het is een kans om je vragen direct aan de onderzoekers te stellen en te ontdekken hoe jouw organisatie kan profiteren van de laatste welzijnsinzichten.

Locatie:
Antwerp Management School
Boogkeers 5
2000 Antwerp

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten op het Wellbeing Works evenement. Een initiatief van AMS in samenwerking met Eva Geluk, Kathleen Vangronsvelt, Bpost en B-Tonic. 
Geïntrigeerd? Neem contact met ons op.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

20 februari, 2024

Impact van mentale problemen op de werkvloer Mentale klachten zoals stress, burn-out, een gebrek aan steun en conflicten veroorzaken vaak uitval van medewerkers in de...

15 februari, 2024

De toekomst van HR: Een evidence based perspectief In onze voortdurende verkenning van innovatieve werkpraktijken, richten we ons nu op de cruciale rol van Evidence...

12 februari, 2024

Wellbeing Works 2.0: onderzoek ontmoet praktijk Na een jaar van grondig onderzoek is is gebleken dat de rol van leidinggevenden cruciaal is voor het welzijn...

trendrapport2024

Nieuw Trendrapport 2024 ‘Wellbeing & Sustainability’

Het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen

Lees nu meer over de laatste trends

Maak je online afspraak

Met de werkbaarheidscheque kan je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van € 9.000.

De laatste dag waarop je aanvragen voor de maatregel van de werkbaarheidscheque kan indienen is 31 juli 2024
De einddatum waarop er prestaties kunnen verricht worden is 31 augustus 2024. Meer weten over de werkbaarheidscheque?