BEFuture THINK TANK en Workshop

20 november, 2023

Onderwerpen:

Welzijnsbeleidplanner

Welzijnsbeleidplanner Download de whitepaperHybride werken 4.0 Ja, graag! Medewerkers met een hoge mate van hybride werk lopen minder risico op een burn-out. Hybride werken is...

Op weg naar een duurzame en innovatieve toekomst voor Evenementen

Op maandag 27 november 2023, tussen 11:00 en 16:00 uur, staat er bij IBTM in Barcelona iets opmerkelijks te gebeuren – de BEFuture THINK TANK en Workshop. Dit buitengewone Europese project heeft als ambitie de evenementenbranche te leiden naar een duurzame en digitale toekomst, en wij zijn er klaar voor!

BEFuture is een Europees initiatief dat gestart is door het Catalaanse Toerismebureau/Catalunya Convention Bureau, in samenwerking met 8 Europese partners uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland. Hun gezamenlijke doel? De evenementen van de toekomst creëren en vormgeven met de focus op duurzaamheid, innovatie en Europees leiderschap.

De belangrijkste doelstellingen van BEFuture:

1. Een duurzame toekomst
BEFuture streeft ernaar evenementen te organiseren die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook duurzaam. Dit betekent dat ze zich inzetten om de impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd de totale beleving voor deelnemers te optimaliseren. Een win-win voor iedereen!

2. Innovatie en groei
Innovatie is de sleutel tot vooruitgang. BEFuture heeft plannen om minstens 80 innovatieve projecten te ondersteunen en een uitgebreide communicatiecampagne te voeren om innovatie en groei binnen de evenementensector te stimuleren. Ze willen niet alleen duurzaamheid bevorderen, maar welzijn en ook de nieuwste technologieën omarmen.

3. Europees leiderschap
Dit project is uniek, omdat het het allereerste Europese initiatief is dat specifiek gericht is op de evenementenindustrie. Het doel? Europa positioneren als wereldwijde leider op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid in evenementen.

En wie zal er namens B-Tonic aanwezig zijn bij deze baanbrekende gebeurtenis? Niemand minder dan Siviglia Berto, Managing Director en CEO van B-Tonic! Zij zal deelnemen aan de BEFuture THINK TANK en Workshop op 27 november, met als doel samen met andere experts en deelnemers de weg te verkennen naar een duurzame en innovatieve toekomst voor de evenementenbranche.

Een mooie kans om deel uit te maken van een cruciale discussie en bij te dragen aan de vorming van de toekomst van evenementen. Streven naar een duurzame, innovatieve, en welzijnsgerichte toekomst, voor zowel deelnemers als medewerkers. Om zo een positieve impact te maken voor de evenementenbranche, zowel op het gebied van duurzaamheid als welzijn.

Datum: 27 november 2023
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: IBTM, Barcelona

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

29 maart, 2024

“Acting on the S in ESG” We zijn verheugd om een komende evenement op 6 juni van GUBERNA National Member Forum 2024  aan te kondigen,...

15 februari, 2024

De toekomst van HR: Een evidence based perspectief In onze voortdurende verkenning van innovatieve werkpraktijken, richten we ons nu op de cruciale rol van Evidence...

12 februari, 2024

Wellbeing Works 2.0: onderzoek ontmoet praktijk Na een jaar van grondig onderzoek is is gebleken dat de rol van leidinggevenden cruciaal is voor het welzijn...

trendrapport2024

Nieuw Trendrapport 2024 ‘Wellbeing & Sustainability’

Het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen

Lees nu meer over de laatste trends

Maak je online afspraak

Met de werkbaarheidscheque kan je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van € 9.000.

De laatste dag waarop je aanvragen voor de maatregel van de werkbaarheidscheque kan indienen is 31 juli 2024
De einddatum waarop er prestaties kunnen verricht worden is 31 augustus 2024. Meer weten over de werkbaarheidscheque?