BEFuture THINK TANK en Workshop

27 november, 2023

Onderwerpen:

Ontdek de Bio-Agescan: investeer in de gezondheid en vitaliteit van jouw organisatie

Bestel nu de Bio-Agescan Ja, graag! Waarom een Bio-Agescan? Omdat je medewerkers het verdienen. Zoek jij een tool dus om je team te prikkelen om...

Op weg naar een duurzame en innovatieve toekomst voor Evenementen

Op maandag 27 november 2023, tussen 11:00 en 16:00 uur, staat er bij IBTM in Barcelona iets opmerkelijks te gebeuren – de BEFuture THINK TANK en Workshop. Dit buitengewone Europese project heeft als ambitie de evenementenbranche te leiden naar een duurzame en digitale toekomst, en wij zijn er klaar voor!

BEFuture is een Europees initiatief dat gestart is door het Catalaanse Toerismebureau/Catalunya Convention Bureau, in samenwerking met 8 Europese partners uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Nederland. Hun gezamenlijke doel? De evenementen van de toekomst creëren en vormgeven met de focus op duurzaamheid, innovatie en Europees leiderschap.

De belangrijkste doelstellingen van BEFuture:

1. Een duurzame toekomst
BEFuture streeft ernaar evenementen te organiseren die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook duurzaam. Dit betekent dat ze zich inzetten om de impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd de totale beleving voor deelnemers te optimaliseren. Een win-win voor iedereen!

2. Innovatie en groei
Innovatie is de sleutel tot vooruitgang. BEFuture heeft plannen om minstens 80 innovatieve projecten te ondersteunen en een uitgebreide communicatiecampagne te voeren om innovatie en groei binnen de evenementensector te stimuleren. Ze willen niet alleen duurzaamheid bevorderen, maar welzijn en ook de nieuwste technologieën omarmen.

3. Europees leiderschap
Dit project is uniek, omdat het het allereerste Europese initiatief is dat specifiek gericht is op de evenementenindustrie. Het doel? Europa positioneren als wereldwijde leider op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid in evenementen.

En wie zal er namens B-Tonic aanwezig zijn bij deze baanbrekende gebeurtenis? Niemand minder dan Siviglia Berto, Managing Director en CEO van B-Tonic! Zij zal deelnemen aan de BEFuture THINK TANK en Workshop op 27 november, met als doel samen met andere experts en deelnemers de weg te verkennen naar een duurzame en innovatieve toekomst voor de evenementenbranche.

Een mooie kans om deel uit te maken van een cruciale discussie en bij te dragen aan de vorming van de toekomst van evenementen. Streven naar een duurzame, innovatieve, en welzijnsgerichte toekomst, voor zowel deelnemers als medewerkers. Om zo een positieve impact te maken voor de evenementenbranche, zowel op het gebied van duurzaamheid als welzijn.

Datum: 27 november 2023
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Locatie: IBTM, Barcelona

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

annelies theunissen

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

22 mei, 2024

“Putting the Social in ESG” We zijn verheugd om ons komende evenement aan te kondigen, gericht op het belang van sociale factoren in een succesvolle...

8 mei, 2024

Graag nodigen we je hierbij uit voor deelname aan een actieve workshop op 18 juni. De afgelopen maanden hebben we samen met Antwerp Management School(AMS)...

2 mei, 2024

De toekomst van HR: Een evidence based perspectief In onze voortdurende verkenning van innovatieve werkpraktijken, richten we ons nu op de cruciale rol van Evidence...

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl