HRtech, 2 & 3 oktober 2024, Handelsbeurs, Antwerpen

1 maart, 2024

Onderwerpen:

Bio Age Scan

Doe de Bio Age-scan Ja, graag! Hoe gaat het met je medewerkers? Gelukkige en gemotiveerde teams zijn de motor van elk succesvol bedrijf. Dankzij onze...

De toekomst van HR in jouw handen

Op 2 en 3 oktober inspireren en connecteren we opnieuw HR-professionals tijdens HRtech in Handelsbeurs Antwerpen.

HRtech is de plek waar HR- en techgerelateerde oplossingen, innovaties en inzichten samenkomen met één duidelijk doel: technologie naadloos integreren in HR. Laat je inspireren, leg nieuwe contacten en versterk je technologische kennis.

Op 2 oktober is er een gala met een exclusief privédiner, een culturele performance en de uitreiking van drie HRtech awards: team van het jaar, startup van het jaar en L&D project van het jaar.

Op 3 oktober staat een programma met (inter)nationale keynote sprekers, diepgaande sessies en lunch & learns gepland, waarbij je de kans hebt om te netwerken met professionals en innovatieve HRtech partners te ontmoeten.

We nodigen je van harte uit om langs te komen en te ontdekken waarom dit een unieke kans is die je niet wilt missen. Er staat een inspirerende keynote van B-Tonic op het programma. Onze stand biedt waardevolle inzichten en innovatieve oplossingen, waaronder de  People Sustainability scan, één centrale cockpit voor je duurzaam welzijnsbeleid. Bovendien kun je bij ons het gloednieuwe trendrapport voor 2024 ontvangen. Aarzel niet en grijp deze kans met beide handen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

annelies theunissen

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

5 juni, 2024

In 2024 is duurzame HR niet langer een keuze, maar een strategische noodzaak. Bedrijven die duurzaamheid omarmen, versterken hun concurrentiepositie

24 mei, 2024

Veel ondernemingen zijn verplicht een CSRD-rapportering voor te leggen over boekjaar 2024. Is jouw onderneming al voorbereid op duurzame rapportage en welzijn?

22 mei, 2024

“Putting the Social in ESG” We zijn verheugd om ons komende evenement aan te kondigen, gericht op het belang van sociale factoren in een succesvolle...

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl