HRtech, 2 & 3 oktober 2024, Handelsbeurs, Antwerpen

26 januari, 2024

Onderwerpen:

Optimaliseer veerkracht van je medewerkers: de Resilience Scan voor burn-outpreventie

Optimaliseer welzijn van je medewerkers: de veerkrachtscan voor burn-outpreventie Bestel nu de Resilience Scan en zet de eerste stap naar een veerkrachtiger team. Ja, graag!...

De toekomst van HR in jouw handen

Op 2 en 3 oktober inspireren en connecteren we opnieuw HR-professionals tijdens HRtech in Handelsbeurs Antwerpen.

HRtech is de plek waar HR- en techgerelateerde oplossingen, innovaties en inzichten samenkomen met één duidelijk doel: technologie naadloos integreren in HR. Laat je inspireren, leg nieuwe contacten en versterk je technologische kennis.

Op 2 oktober is er een gala met een exclusief privédiner, een culturele performance en de uitreiking van drie HRtech awards: team van het jaar, startup van het jaar en L&D project van het jaar.

Op 3 oktober staat een programma met (inter)nationale keynote sprekers, diepgaande sessies en lunch & learns gepland, waarbij je de kans hebt om te netwerken met professionals en innovatieve HRtech partners te ontmoeten.

We nodigen je van harte uit om langs te komen en te ontdekken waarom dit een unieke kans is die je niet wilt missen. Er staat een inspirerende keynote van B-Tonic op het programma. Onze stand biedt waardevolle inzichten en innovatieve oplossingen, waaronder de  People Sustainability scan, één centrale cockpit voor je duurzaam welzijnsbeleid. Bovendien kun je bij ons het gloednieuwe trendrapport voor 2024 ontvangen. Aarzel niet en grijp deze kans met beide handen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

12 februari, 2024

De uitdaging van ambiguïteit op de werkvloer In een tijd van snelle veranderingen en constante onzekerheid, zoals bij reorganisaties op het werk, samenwerking met diverse...

12 februari, 2024

Wellbeing Works 2.0: onderzoek ontmoet praktijk Na een jaar van grondig onderzoek is is gebleken dat de rol van leidinggevenden cruciaal is voor het welzijn...

26 januari, 2024

Op 2 en 3 oktober inspireren en connecteren we opnieuw HR-professionals tijdens HRtech in Handelsbeurs Antwerpen.

trendrapport2024

Nieuw Trendrapport 2024 ‘Wellbeing & Sustainability’

Het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen

Lees nu meer over de laatste trends

Maak je online afspraak

Met de werkbaarheidscheque kan je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van € 9.000.

De laatste dag waarop je aanvragen voor de maatregel van de werkbaarheidscheque kan indienen is 31 juli 2024
De einddatum waarop er prestaties kunnen verricht worden is 31 augustus 2024. Meer weten over de werkbaarheidscheque?