Nederlands        Frans
Wellbeing Assistance

FAQ B-Fit for Charity

Heb je een vraag over B-Fit for Charity?
Neem dan zeker een kijkje in onze FAQ.

Heb je een vraag over B-Fit for Charity?
Neem dan zeker een kijkje in onze FAQ.

Alle sporten die onder deze benaming in Strava terug te vinden zijn:

Lopen, trail run, wandelen, hiken, rolstoel, fietsen, mountainbiken, gravel ride, e-bike ride, e-mountain bike ride, handcycle, velomobile, zwemmen, surfen, stand up paddling, windsurf, kitesurf, kayak, roeien, canoe, sailing, ice skate, alpine ski, nordic ski, backcountry ski, snowboard, snowshoe, inline skate, roller ski, workout, rock climb, weight training, elliptical, stairstepper, crossfit, yoga, skateboarding, voetbal, golf.

5 minuten sporten staat gelijk aan 1 km = 1 hartje.

Alle opbrengsten gaan naar de goede doelen van Baloise For Life. Net zoals elk jaar steunt Baloise For Life De Warmste Week acties van Music for Life en Vivafor Life. Dit jaar staat alles in het teken van kansarmoede. De totale opbrengst wordt integraal verdeeld onder alle goede doelen.

 

Bij het bezoeken van https://www.strava.com/register/ wordt je gevraagd om te registeren met een Facebook, Google of met een e-mailadres.
Wanneer je een nieuw Strava account aanmaakt zijn standaard je gegevens zichtbaar voor iedereen. Andere Strava leden kunnen jouw profiel, activiteiten en trainingslogboek bekijken. Natuurlijk kun je deze privacyinstellingen elk moment op privé zetten.

Na het inloggen (https://www.strava.com/login) heb je toegang tot je Strava account. Je kunt direct beginnen met het aanpassen van gegevens over jezelf: naam, geboortedatum, geslacht, plaats en profielfoto.

Dit kan zeker. Je mag zowel individueel sporten als in team. Jouw sportprestatie(s) wordt sowieso individueel geregistreerd via Strava, naar het platform.
Je kan dus in groep samen sporten, maar iedereen registreert individueel zijn prestaties.

Kilometers verzamelen voor het goede doel door middel van het promoten van een gezonde levensstijl. We mikken op 20.000 km op 3 weken tijd. Van 05/12/2022 t.e.m. 22/12/2022. Deze km’s worden omgezet in hartjes en vervolgens naar euro’s die naar verschillende goede doelen gaan in kader van kansarmoede.

5 minuten sporten staat gelijk aan 1 km = 1 hartje.

Er is een minimum donatie van €5.
Er is geen maximum. Je mag zoveel doneren als je wilt.

Elke 5 minuten die je beweegt is gelijk aan 1 km = 1 hartje.

Dit mag zeker. De donaties gelden als een duwtje in de rug om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Fysiek deelnemen is één kant, financieel bijdragen is daarnaast ook een optie.

 

Een team bestaat uit minimum 4 leden, maximum 8 leden.

De donaties die je krijgt van vrienden, collega’s, familie, … gelden als een duwtje in de rug om je uitdaging tot een goed einde te brengen. Dit geld wordt dan ook onmiddellijk doorgestort naar het goede doel. Uiteraard geloven wij in jou en vertrouwen wij erop dat je het beste uit jezelf haalt. Dat is de beste manier om je sponsors te bedanken en het goede doel een hart onder de riem te steken.

Het kan zijn dat de Strava-link (nog) niet actief is op je profiel. Log in op je B-Fit for Charity account en klik op je eigen afbeelding in de menubalk en vervolgens op “profiel”. Ga naar “Verbindingen” en maak de verbinding met Strava. Als dit al gebeurd is, probeer dan de verbinding te verbreken en vervolgens opnieuw te verbinden.

Zorg er ook voor dat in je Strava-applicatie de zichtbaarheid van je “Profielpagina” en “Activiteiten” is ingesteld op “Iedereen”. Je kunt dit doen door naar “Instellingen” te gaan en vervolgens naar “Privacycontroles”.

Houd er verder rekening mee dat “inloggen via Facebook” en “inloggen via Google” kan leiden tot twee verschillende Strava-profielen (één met en één zonder gebruik). Log dus altijd in met dezelfde gegevens als het account waar je jouw activiteiten op Strava ziet.

De synchronisatie met Strava kan soms even duren. Als de kilometers niet zijn toegevoegd aan je uitdaging na 72 uur (en u heeft de bovenstaande acties ondernomen), neem dan contact met ons op.

Spijtig genoeg krijg je geen fiscaal attest voor belastingvermindering.

Wij hechten het grootste belang aan je privacy. Wij verzamelen enkel de persoonlijke gegevens die jij zelf aan ons meedeelt, of die derden aan ons meedelen in het kader van een door hen aangevraagde dienst. Je kan onze privacy policy hier vinden.

Je mag gerust samen met je familie sporten. Hun km’s kan je helaas niet registreren op ons platform. De B-Fit For Charity is enkel voor de Baloise medewerkers, makelaars en sponsors.

Ons team van experten staat graag voor je klaar!

B-Tonic NV
Posthofbrug 16
2600 Berchem
België
BE 0725.847.436

info@b-tonic.be

Contacteer ons

b tonic white
B-Tonic is lid van:
© B-Tonic. Alle rechten voorbehouden. BE 0725.847.436
* B-Tonic is geen verzekeringsmaatschappij, maar een dochteronderneming van Baloise.
Wil je deel uitmaken van de community?
Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.