HRCONGRES 2024 – 30 & 31 mei 2024 Bordeaux met Professor Peggy De Prins

10 april, 2024

Onderwerpen:

Optimaliseer veerkracht van je medewerkers: de Resilience Scan voor burn-outpreventie

Bestel nu de Resilience Scan en zet de eerste stap naar een veerkrachtiger team. Ja, graag! Waarom mentaal welzijn op het werk topprioriteit moet zijn?...

HRcongres 2024, het onderscheid tussen hypes en duurzame hr-ideeën

De wereld van Human Resources (HR) evolueert razendsnel. We worden overladen met informatie van influencers op platforms zoals TikTok, Instagram en YouTube. Maar moeten we ons HR-beleid echt baseren op trends die snel opkomen en verdwijnen?

Wat te denken van modewoorden als werkgeluk, de employee experience en de groeimindset? Zijn dit gewoon tijdelijke hypes, of kunnen ze waardevolle inzichten bieden voor duurzame HR-praktijken? Een opkomende trend die onze aandacht verdient, is “People Sustainability.” Deze trend richt zich op het creëren van duurzame HR-praktijken die zowel de organisatie als de medewerkers ten goede komen.

 

“Ontdek meer over deze trends op het HRCONGRES 2024, waar de mogelijke impact van TikTokHR en de opkomende trend worden besproken. Hier worden innovatieve HR-benaderingen verkend en worden inzichten gedeeld door experts, zoals Professor Peggy De Prins, een vooraanstaande autoriteit op het gebied van Sustainable HRM. Zij zal ook ingaan op de uitdagingen binnen HR en mogelijke oplossingen bespreken.”.

Ontdek hoe HR kan evolueren naar een duurzamere en innovatievere benadering. Kom jij ook naar het HRCONGRES 2024? B-Tonic staat klaar om samen met ons de toekomst van HR vorm te geven.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

annelies theunissen

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

5 juni, 2024

In 2024 is duurzame HR niet langer een keuze, maar een strategische noodzaak. Bedrijven die duurzaamheid omarmen, versterken hun concurrentiepositie

24 mei, 2024

Veel ondernemingen zijn verplicht een CSRD-rapportering voor te leggen over boekjaar 2024. Is jouw onderneming al voorbereid op duurzame rapportage en welzijn?

22 mei, 2024

“Putting the Social in ESG” We zijn verheugd om ons komende evenement aan te kondigen, gericht op het belang van sociale factoren in een succesvolle...

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl