Nationaal Vrijwilligerswerk- en Burenhulpcongres: 22 februari 2024!

22 februari, 2024

Onderwerpen:

Welzijnsbeleidplanner

Download de whitepaperHybride werken 4.0 Ja, graag! Medewerkers met een hoge mate van hybride werk lopen minder risico op een burn-out. Hybride werken is here...

Give a Day’s inzet voor de Sustainable Development Goals (SDGs)

Op 22 februari 2024 nodigt Give a Day je uit voor het Nationaal Vrijwilligerswerk- en Burenhulpcongres in Bluepoint Brussel. Een dag vol kennis, uitwisseling en verbinding, waar je je eigen programma samenstelt. Ervaar parallelle uitwisseling, theoretische lessen, workshops en interactieve verbindingssessies tussen gemeentes, vrijwilligersorganisaties, scholen en bedrijven. Het doel is duidelijk: vergroot het engagement en impact in België. We willen iedereen betrekken in het streven naar een warme en verbonden samenleving.

Jouw interesse is cruciaal! Help ons de grootte van het congrescentrum te bepalen en partners te vinden. Doelgroep: beleidsmakers, vrijwilligerscoaches, CSR-verantwoordelijken, en meer.

Wist je dit al?

Wist je dat Give a Day goede doelen, vrijwilligers, bedrijven, scholen en gemeentes samenbrengt door concrete vrijwilligersprojecten en buurtparticipatietrajecten? Hun inzet is gericht op het verwezenlijken van de Sustainable Development Goals (SDGs) voor een duurzamere toekomst!  En hier is nog iets interessants: de keynote van Siviglia Berto op het Nationaal Vrijwilligerswerk- en Burenhulpcongres is geen toeval. Het benadrukt de cruciale rol van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid in het creëren van positieve impact. Mis het niet!

Keynote door Siviglia Berto (B-Tonic): “De ‘S’ in ESG: de sleutel tot duurzaam succes.” Ontdek de kracht van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Jouw inzet is de sleutel tot positieve verandering!

Zie hier ook de andere events met B-Tonic

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

5 juni, 2024

In 2024 is duurzame HR niet langer een keuze, maar een strategische noodzaak. Bedrijven die duurzaamheid omarmen, versterken hun concurrentiepositie

24 mei, 2024

Veel ondernemingen zijn verplicht een CSRD-rapportering voor te leggen over boekjaar 2024. Is jouw onderneming al voorbereid op duurzame rapportage en welzijn?

22 mei, 2024

“Putting the Social in ESG” We zijn verheugd om ons komende evenement aan te kondigen, gericht op het belang van sociale factoren in een succesvolle...

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl