Nationaal Vrijwilligerswerk- en Burenhulpcongres: 22 februari 2024!

6 december, 2023

Onderwerpen:

Welzijnsbeleid: jouw oplossing op maat

Welzijnsbeleid: jouw oplossing op maat Bekijk en kies de bouwstenen voor jouw onderneming Ja graag, een welzijnsoplossing op maat Zo bouw je een duurzaam welzijnsbeleid...

Give a Day’s inzet voor de Sustainable Development Goals (SDGs)

Op 22 februari 2024 nodigt Give a Day je uit voor het Nationaal Vrijwilligerswerk- en Burenhulpcongres in Bluepoint Brussel. Een dag vol kennis, uitwisseling en verbinding, waar je je eigen programma samenstelt. Ervaar parallelle uitwisseling, theoretische lessen, workshops en interactieve verbindingssessies tussen gemeentes, vrijwilligersorganisaties, scholen en bedrijven. Het doel is duidelijk: vergroot het engagement en impact in België. We willen iedereen betrekken in het streven naar een warme en verbonden samenleving.

Jouw interesse is cruciaal! Help ons de grootte van het congrescentrum te bepalen en partners te vinden. Doelgroep: beleidsmakers, vrijwilligerscoaches, CSR-verantwoordelijken, en meer.

Wist je dit al?

Wist je dat Give a Day goede doelen, vrijwilligers, bedrijven, scholen en gemeentes samenbrengt door concrete vrijwilligersprojecten en buurtparticipatietrajecten? Hun inzet is gericht op het verwezenlijken van de Sustainable Development Goals (SDGs) voor een duurzamere toekomst!  En hier is nog iets interessants: de keynote van Siviglia Berto op het Nationaal Vrijwilligerswerk- en Burenhulpcongres is geen toeval. Het benadrukt de cruciale rol van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid in het creëren van positieve impact. Mis het niet!

Keynote door Siviglia Berto (B-Tonic): “De ‘S’ in ESG: de sleutel tot duurzaam succes.” Ontdek de kracht van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Jouw inzet is de sleutel tot positieve verandering!

Zie hier ook de andere events met B-Tonic

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

12 februari, 2024

De uitdaging van ambiguïteit op de werkvloer In een tijd van snelle veranderingen en constante onzekerheid, zoals bij reorganisaties op het werk, samenwerking met diverse...

12 februari, 2024

Wellbeing Works 2.0: onderzoek ontmoet praktijk Na een jaar van grondig onderzoek is is gebleken dat de rol van leidinggevenden cruciaal is voor het welzijn...

26 januari, 2024

Op 2 en 3 oktober inspireren en connecteren we opnieuw HR-professionals tijdens HRtech in Handelsbeurs Antwerpen.

trendrapport2024

Nieuw Trendrapport 2024 ‘Wellbeing & Sustainability’

Het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen

Lees nu meer over de laatste trends

Maak je online afspraak

Met de werkbaarheidscheque kan je als eenmanszaak, KMO, grote onderneming of socialprofit organisatie met minstens 1 werknemer op de payroll steun ontvangen om knelpunten rond werkbaar werk binnen je organisatie in kaart te brengen. De bedoeling is om zo de arbeidsomstandigheden duurzaam te verbeteren. Via de cheques financiert Vlaanderen tot 60% van je project, met een plafond van € 9.000.

De laatste dag waarop je aanvragen voor de maatregel van de werkbaarheidscheque kan indienen is 31 juli 2024
De einddatum waarop er prestaties kunnen verricht worden is 31 augustus 2024. Meer weten over de werkbaarheidscheque?