Trendrapport: Wellbeing & connectiviteit

1 januari, 2022

Onderwerpen:

Uitnodiging Bio-Agescan

Wil je graag je medewerkers snel uitnodigen voor de Bio-Agescan? Gebruik dan onderstaand sjabloon.Opmerking: Vergeet je bedrijfslink niet toe te voegen. Beste Team, Was je...

Gezondheid is een vak. We laten ons dagelijks adviseren, inspireren en ondersteunen door een team van specialisten en hun wetenschappelijke expertise in hun vakdomein. Zo hebben we o.a. trendanalisten, een veranderingspsycholoog, onderzoekers HRM, stress- en burn-outexperten, voedingsdeskundigen, (sport)-diëtisten, bewegingsexperts en arbeidspsychologen in ons Wellbeing works-team. Het is ook vanuit deze vierde pijler dat we aan Herman Konings, dé trendexpert bij uitstek, gevraagd hebben om onderzoek te doen naar de belangrijkste tendensen op gebied van welzijn op het werk. Eerst en vooral omdat dit onderwerp, zéker in de huidige tijden, van cruciaal belang is voor ons algemeen welbevinden en we deze informatie voor jou beschikbaar willen maken. Daarnaast gebruiken we de onderzoeksresultaten ook om onze programma’s te verbeteren en up-todate te houden. Wij zijn dus heel trots en verheugd dat we jou dit boeiende trendrapport kunnen aanbieden. Veel leesplezier!

Download het ‘Trendrapport: Wellbeing & connectiviteit’ hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

16 april, 2024

Een wereldwijd onderzoek (2023) van sportmerk lululemon onthulde dat bij één op de drie respondenten het welzijn op het laagste pitje ooit staat.

20 maart, 2024

TRENDS: SDG 8 - Waardig werk. "Economische groei vereist een circulaire economie," zijn de woorden van Dr. Janez Potočnik.

11 maart, 2024

Puratos – ‘Wellbeing leidt tot welldoing’ Aandacht hebben voor wellbeing is een risico dat voedingsbedrijf Puratos met succes kan beheren. Onder meer dankzij de intense...

Dowload het Trendrapport 2024: 'Wellbeing & Sustainanility'

Meer weten over het sociale gewicht van ESG in duurzaam ondernemen?

e book 2024 nl