Siviglia Berto en Herman Konings in een boeiende podcast over Wellbeing & Sustainability

17 januari, 2023

Onderwerpen:

Moodchecker

Meer weten over de Moodchecker? Ja, graag! Meet de temperatuur van je bedrijf of afdeling Hoe is het met de stemming, de motivatie en de...

Naar aanleiding van het verschijnen van het B-Tonic Trendrapport 2023 ‘Wellbeing & Sustainability’ kropen Managing Director Siviglia Berto en trendwatcher Herman Konings achter de microfoon voor een boeiende podcast van het HR-platform #ZigZagHR. Bevlogen vertelden ze over de positieve impact van het implementeren van de SDG’s (Duurzaamheidsdoelstellingen) voor bedrijven. Daarnaast geven ze concrete tips hoe deze organisaties ervoor kunnen zorgen dat door vandaag mens en milieu centraal te zetten, ze ook morgen nog relevant zijn.
Net geen 60 minuten kijk- en luisterplezier!

Beluister de podcast hier.

Meer lezen? Download het trendrapport hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb je nog vragen?
Wil je een offerte op maat?

maartje vanewijk

Annelies Theunissen
People Sustainability Expert

Ook interessant

16 april, 2024

Een wereldwijd onderzoek (2023) van sportmerk lululemon onthulde dat bij één op de drie respondenten het welzijn op het laagste pitje ooit staat.

20 maart, 2024

TRENDS: SDG 8 - Waardig werk. "Economische groei vereist een circulaire economie," zijn de woorden van Dr. Janez Potočnik.

11 maart, 2024

Puratos – ‘Wellbeing leidt tot welldoing’ Aandacht hebben voor wellbeing is een risico dat voedingsbedrijf Puratos met succes kan beheren. Onder meer dankzij de intense...